Followers

Saturday, 31 March 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Abg Eq wat GA lagi. Meh la jejoin sesama.

Dah like belum page bagi abg Eq? Meh like sesama meh? Wat ramai la ye. ?

Ni ha kat bawah adiah yang disediakan oleh Abg Eq.



Sebelum tu kena click LIKE kat SINI. I'm num 149.

Winners will be pick randomly via Random.org.

nak join? Click kat SINI ye?

4 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

wow hadiah mahal ni! :D kena join!!

latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/fan-page-celebration-giveaway.html

Rozuan Ismail said...

good luck

Iffah Afeefah said...

xde mood utk sume ni

aDisH.sHidA said...

Nadh...ampa terai p kat entry abg eq nie...nama ampa dlm group pompuan..wakakakakakaa...
gelak guling2...kami egtkan kami silap tgok NADH tak dr org lain..ampa je...tp kami diam je sebab x nampak bukti g tu ampa..nie kami tgok entry ampa....dah tau SAH SAH NADH no 1 lak tu dlm list FEMALE

Buta+Pekak+Bisu=CINTA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...